Sæt kryds i kalenderen…..

26. maj 2017, åbner vi dørene til endnu en koncertaften. Denne gang har vi engageret The Grandfætters til at spille i Hvorslev Forsamlingshus. The Grandfætters har rødder i Thyborøn, og som navnet er antyder, er de grandfætre, de har trods deres unge alder spillet sammen i mange år. I 2015 udgav de deres første CD. The Grandfætters er svære at sætte en bestemt genre på, de skriver sange der spænder fra Folk, over pop og rock, til blues. Imellem sangene vil de berige os med nogle absolut sandfærdige anekdoter fra fødebyen Thyborøn.

Inden koncerten vil der være spisning, The Grandfætters har bestemt menuen, og Amstrupgård står endnu en gang for at tilberede den. Menuen bliver hjemmelavet medister, med kartofler, rigtig sovs, og hjemmelavet rødkål. Vi vil lige som sidst tilstræbe at alle råvarer er lokale.

The Grandfætters har desuden fået chancen for at bestemme en drikkevare til arrangementet, og som alle andre rigtige vestjyske mænd, foretrækker de en Mokai hyldeblomst, så selvfølgelig vil denne være at finde i baren sammen med almindelig og classic øl, vin, sodavand, rom, whisky, Bailey, samt kaffe og te. Der kan i baren betales med kontanter og MobilePay.

Billetter kan bestilles ved at trykke på knappen herunder, eller ved at sende en mail til info@lydbolgen.dk, billetprisen er 200,00 kr. inkl. spisning. Hvis du kun ønsker at deltage i selve koncerten, er prisen 125,00 kr.

Køb billet

Du kan læse med om the Grandfætters på thegrandfaetters.dk og Facebook
Dette arrangement støttes af:


Koncert med The Grandfætters 26. maj 2017

Post navigation