Sandy And The Wild Wombats er Rock’n  Roll og Rockabilly for fuld udblæsning. Bandet er grundlagt i 2014, og har foreløbig 3 CD udgivelser bag sig. Bandets guitarist Mark Twang arbejder hele tiden på at skrive nye sange der passer til Sandy’s sprøde vokal, og dette absolut ikke uden succes, deres første video “Wild One” har alene på Facebook været afspillet over 6 millioner gange. Selvom bandet er tysk, er alle sangene på original sproget engelsk.

Kommer man lidt tidligt, kan man opleve bandets guitarist Mark Twang optræde solo mellem kl. 19 og 20 hvor han spiller Johnny Cash med mere, og giver nogle numre på Cigar Box Guitar, der er bygget af en lokal entusiast.

Allerede kl. 20:30 vil der være liv på dansegulvet, da vi får besøg af Rock’n Roll dansere fra Bjerringbro afdelingen af Kom & Dans, ud over at se dem danse, er der selvfølgelig også mulighed for at få en svingom med egen partner, eller en af danserne.

Det er muligt at købe koncertbillet alene, eller som kombinationsbillet hvor der indgår årets midsommermenu “grillstegt flæskesteg med sommertilbehør”. Der er åben for udlevering af forudbestilt mad mellem 18 og 19.

Køb billet

Du kan læse mere om bandet på Facebook

Der vil desuden være mulighed for at købe pølser, forårsruller, og pommes frites, samt eventuelt flæskestegsmenu hvis  på pladsen i løbet af aftenen.

Arrangementet afholdes i anledning af Vellev IF’s 90 års jubilæum, som et samarbejde mellem Musikforeningen Lydbølgen, og Vellevs foreninger, overskudet fra koncerten går til Vellev IF’s arbejde.

Der vil i løbet af dagen være forskellige aktiviteter i forbindelse med Vellev IF’s jubilæum, fra 11-14 afholdes jubilæums reception på stadion.

Koncerten foregår i teltet på Vellev stadion.
Mad og drikkevarer købes på pladsen.
I baren vil der være et udvalg af øl, vin, spiritus, sodavand, the og kaffe.
På pladsen kan der betales med kontanter og MobilePay
Parkering ved og nær Vellev stadion.
Pladsen er åben hele dagen

Midsommerkoncert 22. juni 2019

Post navigation