Koncertaktuelle Tom Donovan har et nyt album på trapperne.

Lørdag den 4. februar gæster Tom Donovan lokale Hvorslev Forsamlingshus, hvor nystiftede Musikforeningen Lydbølgen er klar med sin anden live-koncert. Det bliver en aften, der i den grad vil være præget af irsk kultur på flere områder. Det bliver irsk folk musik og en kombination af anekdoter og fortællinger fra hjemstavnen i og omkring Dublin, som den internationale trubadur disker op med på scenen til intimkoncerten, hvor man forinden serverer mad inspireret af Tom Donovans favorit-retter med tilhørende Guinness og irsk whiskey.
Men aftenen i forsamlingshuset byder også på mere. En Danmarkspremiere lurer nemlig på trapperne…
”Siden efteråret har Tom Donovan været i studiet for at arbejde på en kommende CD med navnet Portrait, som efter planen skal være klar i butikkerne i starten af februar. Og hvem ved? Måske vil Tom spille et eller to af sangene fra sin nye CD? Det er i hvert fald det, jeg håber,” siger Johan Blomberg fra Musikforeningen Lydbølgen.
Tom Donovan er en både meget populær og meget produktiv musiker. Det er mere end 30 år siden, at han skiftede sit traditionelle otte-til-fire-arbejde ud med jobbet som fuldtidsmusiker i hjembyen Dublin, og siden er det blevet til tusindvis af koncerter. I mange år har det været reglen fremfor undtagelsen, at han har givet godt 150 koncerter rundt omkring i Europa, og så er det blevet til intet mindre end 12 albums.
Det seneste album – Skagen Rose – udkom i 2011 og høstede store roser, og inden længe er det kommende album på gaden. Det er et album, der vil rumme både nyt og velkendt materiale fra den irske trubadur. Og det nye materiale bliver der måske løftet en flig af ved intimkoncerten i Hvorslev Forsamlingshus.

Danmarkspremiere i Hvorslev Forsamlingshus?

Post navigation