Tom Donovan er en ægte irsk troubadour. Han er en mesterlig entertainer, der som få forener egne sange og traditionelle irske ballader med sine underholdende historier i et show fyldt med ægte irsk stemning og masser af humor. Hans kraftige stemme og dynamiske guitarspil han hamle op med hvad som helst!

Tom Donovan er en særdeles populær entertainer, som med et utal af optrædener har fået et stort publikum i Danmark og Norge.

Han er en velkommen gæst både i store koncerthuse, på festivaler, til byfester og på små spillesteder. I mange år har han spillet i omegnen af 150 koncerter om året, og det bliver bare ved. Publikum kan ikke få nok af Tom Donovan.

Inden koncerten vil der blive serveret Irsk mad, inspireret af Tom Donovans favorit ret.

I baren kan der købes Guinness fadøl, almindelig og classic øl, vin, sodavand, Irsk Whiskey, Bailey, samt kaffe og te. Der kan i baren betales med kontanter og MobilePay.

Billetter kan bestilles ved at trykke på knappen herunder, eller ved at sende en mail til info@lydbolgen.dk, billetprisen er 225,00 kr. inkl. spisning. Hvis du kun ønsker at deltage i selve koncerten, er prisen 150,00 kr.

Køb billet
Dette arrangement støttes af:

Koncert med Tom Donovan 4. februar 2017

Post navigation